Laden Evenementen
27
maart

What Da F Pubquiz…..

27 maart van 19:30geannuleerd
  • Dit event is voorbij.

What Da F…. Pubquiz

7 oktober 2016

Gezien de huidige ontwikkelingen en de daaruit voortvloeiende maatregelen welke gisteren 12 maart zijn verkondigd, hebben wij besloten om tot en met 31 maart gesloten te zijn en alle activiteiten te annuleren.

VOL (inschrijven niet meer mogelijk) (plaatsing op de wachtlijst is wel mogelijk)
What Da F…PUbquiz

Daar zijn we weer met de derde pubuiz van dit seizoen in Theatercafe de Huiskamer. U wordt bevraagd over Uw algemene kennis, muziekkennis, sportkennis, weetjes en andere trivialiteiten. De presentatie is in handen van Peter Pagie.

UITLEG & SPELREGELS

Uitleg
De quiz is een avond vol oer-Hollandse gezelligheid. De quiz bestaat uit drie of vier bloedstollend spannende ronden met daarin muziekfragmenten, foto’s en vragen waarvan de antwoorden telkens op het puntje van uw tong liggen… Maar daar komt u natuurlijk op dat moment nét niet op…

Hoe werkt het precies?
Onze pubquiz is een algemene kennisquiz (een soort ‘triviant’) die uit vier ronden met vragen, foto’s van bijvoorbeeld bekende merken of beroemdheden bestaat. Je kan met z’n tweeën meespelen maar het is natuurlijk nog veel leuker als je samen met vrienden, kennissen of collega’s een team vormt (max. 6 personen).

De vragen worden per ronde gesteld door onze quizmaster. Ieder team ontvangt antwoordformulieren waarop de antwoorden worden ingevuld (multiple choice en open vragen). Na iedere ronde leveren de spelers het antwoordformulier van de desbetreffende ronde bij de quizmaster in, zodat hij de antwoorden kan controleren en de scores kan bijwerken.

Na elke ronde zal er ook een tussenstand bekend worden gemaakt.

Tussen de rondes door is er voldoende gelegenheid om drinken te halen of te toiletteren.

Nadat alle rondes zijn gespeeld van de pubquiz zullen de winnaars bekend worden gemaakt door de pubquizmaster.

Het winnende team ontvangt de prijzen, de eeuwige roem en natuurlijk een luid applaus van de overige teams.

Spelregels
Uiteraard heeft de What Da F..Pubquiz, net als andere spelletjes, een aantal spelregels. Allereerst is het gebruik mobiele telefoons voor het zoeken van antwoorden verboden. Als onze quizmaster je betrapt krijg je publiekelijk een waarschuwing. Bij de 2e Waarschuwing moeten we helaas je hele team diskwalificeren. De vragen worden per ronde gesteld door de quizmaster. De vraag blijft 15 seconden in beeld en verdwijnt dan voor de volgende vraag. Na iedere ronde worden antwoorden gecontroleerd en de scores worden bijgewerkt.
De quizmaster is als scheidsrechter altijd eindverantwoordelijk voor het toekennen van de scores.
De deelnemers(team) met de meeste goede antwoorden is de winnaar van de avond. Een gelijkspel aan het eind van de avond wordt opgeheven d.m.v. een tiebreak vraag die door de betreffende deelnemers moet worden beantwoord. En over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Inschrijven
Inschrijven is stukken makkelijker dan meedoen. Vorm een team van maximaal 6 personen en meld je tijdig aan via het aanmeldformulier.

We vragen een bijdrage van € 2,50 per teamlid.
Het antwoordformulier kun je tussen 19.30 en 20.15 betalen en ophalen achter de bar van Theatercafe de Huiskamer.

Presentatie is in handen van niemand minder dan Peter Pagie.

Aanvang pubquiz: 20.30 uur.

Wedstrijdformulier verkrijgbaar achter de bar.

Wanneer en waar

Datum: 27 maart 2020
Deuren open: 19.30 uur
Entree: 2,50 per persoon
Ingang: Theatercafe aan het Raphaelpad

Details

Datum: 27 maart
Tijd: 19:30
Evenement Categorie:

Locatie

Adres:
Wilhelminasingel 10b
Weert, Limburg 6001GT Nederland
+ Google Maps
Telefoon: 0495 769 128