Laden Evenementen
05
april

Vrijdagavond Live | SanQuin

5 april van 21:00 tot 23:59Gratis
  • Dit event is voorbij.

Vrijdagavond Live | SanQuin

5 april 2019

SanQuin is een hard rockband met invloeden van AC/DC, Airbourne en Led Zeppelin. De band brengt onvervalste rock met een strakke ritmesectie, luide gitaren en ruige vocalen. Dit geheel wordt versterkt met gitaarsolo’s die Angus Young zou goedkeuren en een energie die het dak eraf blaast.

Al tijden wordt hun thuisbasis Stramproy in het noorden van Limburg opgeschrikt door de geluiden van de band. Maar in het jaar van 2014 kreeg dit nog meer vorm toen de basis bestaande uit Eric de Vries (lead gitarist), Bas de Vries (bassist) en Stef Gijsen (Drummer) werd aangevuld met de vocalen van Tom van Nieuwenhoven en de ritmische gitaarklanken van Jorden Bailey.

In hun oefenhok word met veel passie en enthousiasme gewerkt aan nieuw materiaal om in de voetsporen te treden van hun voorbeelden. Het eerste wapenfeit is de single “Rebel City” die het licht zag in februari 2016. Voor het einde van 2016 is hun arsenaal aangevuld met hun nieuwe EP Method for Madness.

SanQuin heeft zich ontwikkelt tot een energieke band die bekendstaat om zijn overtuigende liveshows. Met energieke sets bestaande uit pure rock ‘n roll is de band uitermate goed in staat om het publiek te vermaken.

Deze band deinst niet terug om zijn eigen geluid te laten horen. Ze houden van muziek die recht voor z’n raap, simpel en doeltreffend is. Dit is precies wat de jongens proberen te brengen met hun muziek en dat hoor je.

Wanneer en waar

Datum: 5 april 2019
Deuren open: 20.00 uur
Concert: 21.00 uur
Entree: Gratis
Waar: Theatercafe de Huiskamer

Details

Datum: 5 april
Tijd: 21:00 tot 23:59
Evenement Categorie:

Locatie

Adres:
Wilhelminasingel 10b
Weert, Limburg 6001GT Nederland
+ Google Maps
Telefoon: 0495 769 128