Laden Evenementen
07
juni

Vrijdagavond Live | Pam macbeth & Cash on delivery

7 juni van 20:00 tot 8 juni van 01:00Gratis
  • Dit event is voorbij.

Vrijdagavond Live | Pam macbeth & Cash on delivery

7 juni 2019

Pam Macbeth
Neem wat traditie, meng het met moderne country, spice it up met een bluesy soul, dan top het af met een internationale uitstraling en je hebt Pam MacBeth!
Pam, geboren in Smyrna, Georgia (USA), wist al op jonge leeftijd dat haar dromen waren “Strong Enough To Fly ‘, zoals ze zingt in een van haar populaire liedjes.
Vanaf 2013 heeft Pam zich aangesloten bij de World Tour van Chris Norman van de band “Smokie” die hits als ‘Livin Next Door To Alice “en” Stumblin In “heeft gehad.
Pam toert regelmatig in Duitsland, Zweden en Nederland. En vanaf 2017 toert ze met een theatershow genaamd ‘The American Country Legends “. Op 26 mei speelt ze op het podium van Theatercafe de Huiskamer.

Cash on delivery
De band Cash On Delivery bestaat inmiddels bijna 20 jaar. Na het stoppen van de band The Moonlight Riders besloten een aantal leden van deze band verder te gaan, aangevuld met een aantal getalenteerde, jonge vocalisten. Inmiddels hebben zich de nodige wisselingen in de band voorgedaan, maar de huidige vier leden waren allen onderdaal van de orginele bezetting van de band, Wim van de Vliert (leadzang en gitaar), Ad Welten (bas en backing vocals), Loek van Heyster (drums en backing vocals) en Johan Jansen (steelgitaar).

Pam Macbeth, Wim van der Vliert en Ad Welten

Country op het Raphealpad!!

Website Pam Macbeth
Facebook Pam Macbeth

Website Cash on delivery
Facebook Cash on delivery

 

Wanneer en waar

Wanneer en waar

Datum 7 juni 2019
Deuren en terras open: 20.30 uur
Entree: Gratis
Waar: Theatercafe de Huiskamer

Ingang Theatercafé is aan de achterzijde van het gebouw.

Details

Aanvang: 7 juni van 20:00
Einde: 8 juni van 01:00
Evenement Categorie:

Locatie

Adres:
Wilhelminasingel 10b
Weert, Limburg 6001GT Nederland
+ Google Maps
Telefoon: 0495 769 128