Laden Evenementen
01
februari

Vrijdagavond Live | Mike’s Electric Mud

1 februari van 20:00 tot 2 februari van 01:00Geannuleerd
  • Dit event is voorbij.

Vrijdagavond Live | Mike’s Electric Mud

1 februari 2019

Vrijdag 1 februari zou Mike’s Electric Mud bij ons spelen maar helaas door onvoorziene omstandigheden kan dat niet doorgaan.

De frontman Maikel van Bogget is niet alleen zanger maar ook blues-harpist. Maikel is al meer dan 20 jaar te vinden in de bluesscène. Hij stond als gastmuzikant met diverse artiesten in binnen- en buitenland de sterren van de hemel te spelen op zijn bluesharp. Zelf heeft hij als idool Lester Butler.
Samen met bassist Henri Colber en drummer Rick Bours is dit de ritmesectie van de band. Daarnaast heeft de band maar liefst twee gitaristen: Marc Gijsen en Peter Mathijs Linsen. Maikel beschikt over zo’n stem met een randje maar ook zijn harmonicawerk is niet te versmaden. No Fightin is nog zo’n nummer waarbij de kwaliteit van deze Mike’s Electric Mud wordt bevestigd. Het blijft echter niet bij Lester Butler, ook Jimmy Reed komt voorbij als de band een hele beste vertolking van Big Boss Man ten gehore brengt.

De band heeft haar bakermat in Weert. Ook heeft de band al op Hookrock gestaan en vormen ze als band een fantastische eenheid. De bandleden hebben passie voor blues, wat tijdens een live concert voor een prima sfeer zorgt.

Wanneer en waar

Datum: 1 februari 2019
Deuren open: 20.00 uur
Aanvang Show: 21.00 uur
Entree: Gratis
Ingang: Theatercafe aan het Raphaelpad

Details

Aanvang: 1 februari van 20:00
Einde: 2 februari van 01:00
Evenement Categorie:

Locatie

Adres:
Wilhelminasingel 10b
Weert, Limburg 6001GT Nederland
+ Google Maps
Telefoon: 0495 769 128