Laden Evenementen
26
april

Vrijdagavond Live | Barn & Belle EP Release Party

26 april 2019 van 20:00 tot 23:59
  • Dit event is voorbij.

Vrijdagavond Live | Barn & Belle EP Release Party

26 april 2019

Barn & Belle presenteren debuut EP bij Theater De Huiskamer

Op vrijdagavond 26 april presenteren Barn & Belle hun debuut EP genaamd ‘Dancing Shoes’. Dit vieren ze met een EP release party bij Theater De Huiskamer in Weert.

 Nog maar een jaar nadat het Americana en Roots duo uit Geleen voor het eerst op het podium stond brengt Barn & Belle hun debuut EP uit. Na het winnen van bandwedstrijden als Podiumvrees bandcontest (waardoor ze mochten optreden op Mama’s Pride festival) en de BRUL-contest (die hen een plek op Southern Bluesnight opleverde), het verzorgen van de support voor Pokey LaFarge én een zomer vol optredens, vonden Lea Lomans en Jesse Deledda het tijd voor een eerste plaat.

Tijdens hun studie op het Conservatorium van Maastricht, vonden ze elkaar in hun liefde voor americana, ragtime en swing. Barn & Belle’s eerste optreden vond plaats op 31 Maart, tijdens de voorronde van “Podiumvrees Bandcontest”. Op 20 April wonnen zij de finale in Poppodium Volt en mochten ze op het Mama’s Pride Festival (op het voormalige Pinkpop terrein in Geleen) optreden.

‘We halen voor onze muziek inspiratie uit alle hoeken van de Blues, Roots en Americana en Swing muziek’ zegt zanger & gitarist Jesse Deledda.’Tijdens onze release party toveren we het theater om tot een grote feestschuur!’

De EP is begin dit jaar opgenomen in de Marlstone Studios in Ulestraten, waarbij de twee multi-instrumentalisten alles dat te horen valt op de CD zelf heeft ingespeeld.

De support wordt verzorgd door o.a. A Minor Problem, die speciaal voor deze avond een akoestisch optreden zullen geven.

Meer info over de band of organisatie is te vinden op: www.facebook.com/Barnbelle of www.barnandbelle.com

Wanneer en waar

Datum: 26 april 2019
Tijd: 20.00 uur

Details

Datum: 26 april 2019
Tijd: 20:00 tot 23:59
Evenement Categorie:

Locatie

Adres:
Wilhelminasingel 10b
Weert, Limburg 6001GT Nederland
+ Google Maps
Telefoon: 0495 769 128