Laden Evenementen
13
maart

Viering Internationale Vrouwendag Female

13 maart van 19:00 tot 22:00Gratis
  • Dit event is voorbij.

Viering Internationale Vrouwendag Female

13 maart 2019

Ter gelegenheid van Internationale Vrouwendag organiseert Weerter vrouwennetwerk “Female Vrouwen en Zaken” een bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst zullen twee ondernemende en inspirerende vrouwen een presentatie verzorgen. Na afloop zal de jaarlijkse ‘Antje Award’ uitgereikt worden.

Gastspreker Monique Princen is, naast eigen ondernemer, voorzitter MKB Limburg en voorzitter Ondernemend Limburg. Zij zet zich binnen Limburg in om samen aan de slag te gaan voor een sterk ondernemersklimaat. Ze is ervan overtuigd dat door het maken van verbindingen op allerlei dossiers en thema’s ondernemers elkaar nog meer kunnen versterken.
Gastspreker Thérèse Huijbregts verbleef de afgelopen tien jaar elke zomervakantie in Malawi en heeft daar talloze kleinschalige projecten opgezet op het gebied van onderwijs en gezondheidszorg. Zij zal ons deze avond met name vertellen over de positie van de vrouw in Malawi en de toekomstkansen van jonge meisjes in Afrika.

Sinds 1995 wordt in Weert ieder jaar de Antje Award uitgereikt. Deze prijs is bedoeld voor een vrouw die iets bijzonders heeft gedaan voor de Weerter gemeenschap. De prijs wordt uitgereikt aan een vrouw, woonachtig en/of werkzaam in de gemeente Weert, die een bijdrage levert aan de bewustwording van de individuele vrouw en/of een bijdrage levert aan de verbetering van de maatschappelijke positie van vrouwen. Kortom een Weerter vrouw die zich inspant voor vrouwen en door haar omgeving als voorbeeld gezien mag worden. De Antje Award zal uitgereikt worden door Carin Rosbergen, voorzitter werkgroep 08 maart.

Hierbij nodigen wij je van harte uit om bij deze inspirerende avond aanwezig te zijn.
Aan het bijwonen van deze avond zijn geen kosten verbonden: toegang is gratis, koffie, drankjes en hapjes worden aangeboden door Female.
Mis deze unieke avond niet en geef je tijdig op via deze link:  https://goo.gl/forms/VfZLpJ0rmj2jVVtm2* (graag vóór 5 maart). Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,
Female Vrouwen en Zaken

Wanneer en waar

Datum: woensdag 13 maart 201
Ontvangst vanaf 19.00 uur
Entree gratis

  Thérèse Huijbregts

Thérèse Huijbregts

 Monique Princen

Monique Princen

Details

Datum: 13 maart
Tijd: 19:00 tot 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

Adres:
Wilhelminasingel 10b
Weert, Limburg 6001GT Nederland
+ Google Maps
Telefoon: 0495 769 128