Laden Evenementen
23
juni

Theateravond Cabaret | Ik zie de bui al hangen, Marjolijn van Kooten

23 juni 2018 van 20:00 tot 22:30Uitverkocht (€17.50)
  • Dit event is voorbij.

Theateravond Cabaret | Ik zie de bui al hangen, Marjolijn van Kooten

23 juni 2018

Ik zie de bui al hangen

Psychiatrisch cabaret (ook voor normale mensen) 

De afgelopen twee seizoenen trok Marjolijn samen met Bram Bakker langs de theaters met de succesvolle voorstelling Geen paniek. Met een bezettingsgraad van 82% werd de voorstelling ongelooflijk goed bezocht. Marjolijn heeft met haar psychiatrisch cabaret een heel nieuwe doelgroep aangeboord.

In Ik zie de bui al hangen gaat Marjolijn verder met waar ze met Geen paniek gebleven is. Gezellige onderwerpen als depressie, moedeloosheid, zelfkritiek en angst passeren de revue. Hoopvol gaat Marjolijn bij coaches, yogadocenten, ervaringsdeskundigen en psychologen te rade. Maar of het helpt… Dit is een heerlijke avond zwarte humor om van te smullen. Je knapt er echt van op.

Geestige conferences afgewisseld met mooie kleine liedjes die getuigen van een grote liefde voor taal, Hollandse nuchterheid en een scherp gevoel voor humor. Een combinatie van Kaandorp en Dorrestijn.

Regie: Hanneke Braam

Over Marjolijn
Marjolijn won op het Concours om de Wim Sonneveldprijs 2010 (Amsterdams Kleinkunstfestival) de tweede prijs en studeerde in 2010 af aan de Amsterdamse TheaterAcademie Nieuwe Stijl (AthAns) met haar cabaretvoorstelling: Wanneer wordt ’t leuk?

De jury van het Amsterdams Kleinkunstfestival: ‘Marjolijn is een originele theaterpersoonlijkheid; een genot om naar te kijken. Ze weet te ontroeren in kleine liedjes en weet haar grappen goed te plaatsen.’

De Volkskrant: ‘Van Kooten doet denken aan Brigitte Kaandorp en Katinka Polderman omdat ook zij de lach aan haar kont heeft hangen en haar humor vindt in tragiek en onhandigheid.’

Wanneer en waar

Datum: 23 juni 2018
Waar: Theaterzaal
Tijd: 20.00 uur
Prijs: 17,50 euro

Details

Datum: 23 juni 2018
Tijd: 20:00 tot 22:30
Prijs: €17.50
Evenement Categorie:

Locatie

Adres:
Wilhelminasingel 10b
Weert, Limburg 6001GT Nederland
+ Google Maps
Telefoon: 0495 769 128