Laden Evenementen
23
maart

Roos Blufpand

23 maart 2018 van 20:30 tot 22:00Gratis
  • Dit event is voorbij.

Roos Blufpand

23 maart 2018

Het theaterconcert van Roos Blufpand is verplaatst van het Munttheater naar het Theatercafé van Theater De Huiskamer te Weert, waar het concert in een kleine intieme setting meer tot zijn recht zal komen.

Roos Blufpand (zangeres, songwriter en pianist) is jong en een tikkeltje verwilderd. Ze wil de wereld redden, maar ook heel graag die roze bril opzetten. Ze is niet bang om onderwerpen als oorlog en schuldgevoel te bezingen.

Maar altijd met een vleugje hoop, want ze weet het bijna zeker: Alleen Maar Liefde is het antwoord. De vraag is alleen… Hoe Dan? Roos, die in recensies ooit de dochter van Boudewijn de Groot en Ellen ten Damme werd genoemd, is inmiddels een graag geziene gast in theaters en op poppodia en ze speelt regelmatig live op de landelijke radio en televisie. Op bijzondere wijze wisselt ze kleine, tedere liedjes af met vrolijke liedjes, die zeer aanstekelijk werken. De muzikale duizendpoot speelt met verschillende stijlen en arrangementen en spreekt daardoor met haar muziek liefhebbers van jong tot oud aan. Eén ding is echter bij alle liedjes hetzelfde: ze zijn helemaal Roos. Elk woord, elke ademteug, elke noot komt vanuit het hart.

Daarnaast is er een gastoptreden van de Limburgse Floortje Hover.
Floortje Hover is een Nederlandstalige singer-songwriter. In 2016 heeft ze, naast het uitbrengen van haar debuutalbum “Onderweg”, ook succesvol haar studie aan het Conservatorium afgerond. Haar groeiende repertoire bestaat uit eigen, Nederlandstalige liedjes die zich het best laten vangen onder de noemer kleinkunst. Hierbij begeleidt ze zichzelf op gitaar. Critici vergeleken haar liedjes met Claudia de Breij, Acda en de Munnik en Norah Jones.

Floortje Hover weet mensen op een originele manier te raken met haar eerlijke, directe teksten die voor iedereen herkenbaar zijn.

Roos Blufpand (piano, zang, songwriting)
Jurriaan Westerveld (cello, backing vocal)
Nikolai Serda (gitaar)
Mijke Breepoel (toetsen, backing vocal)
Paul Klinkhamer (bas, backing vocal)
Michiel Munneke (drums, backing vocal)

Wanneer en waar

Het concert is gratis toegankelijk. Aanvang 20:30 uur. Ingang Theatercafe de Huiskamer ligt aan het Raphaelpad.

 Nederland, Amsterdam, 16 november 2015Roos Blufpand, zangeresAlle rechten voorbehouden/ All Rights reservedfoto: Merlijn Doomernik

Nederland, Amsterdam, 16 november 2015Roos Blufpand, zangeresAlle rechten voorbehouden/ All Rights reservedfoto: Merlijn Doomernik

Details

Datum: 23 maart 2018
Tijd: 20:30 tot 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

Adres:
Wilhelminasingel 10b
Weert, Limburg 6001GT Nederland
+ Google Maps
Telefoon: 0495 769 128