Laden Evenementen
09
september

Joep Conjaerts

9 september 2016 van 20:00 tot 23:00
  • Dit event is voorbij.

Joep Conjaerts

9 september 2016

Joep Conjaerts staat op 9 september op het podium van Theatercafe de Huiskamer!

Joep Conjaerts (1980, Schaesberg, Nederlands Limburg) is singer-songwriter, acteur, muzikant en theatermaker. Zijn carrière startte via een universitaire omweg. Met een diploma Bedrijfscommunicatie op zak vertrok Joep naar Antwerpen om Kleinkunst te studeren aan het Herman Teirlinck Instituut. Hij rondde deze opleiding af in 2010 en sindsdien woont hij in de Belgische havenstad waar hij sindsdien bouwt aan een eigen repertoire.

Tijdens zijn opleiding Kleinkunst maakte hij de muziekvoorstellingen Heem (2008), een solo met liedjes in het Nederlands en Limburgs dialect, en Baby Shot Me Down (2009) met Nederlandstalige covers van o.a. Bob Dylan en Tom Waits. Omringd door een band speelde hij The Next 1000 Years (2010) in de Antwerpse Arenberg-schouwburg en op Theater aan Zee.

Later volgden muziekprojecten als A Shiny Leather Jacket For Second Hand Songs (2010). Voor dit evenement in opdracht van het festival Stadsklanken en de Universiteit Antwerpen, stak hij achttiende-eeuwse liedteksten in een nieuw jasje. Verder creëerde hij de soundtrack van Liquid Love Hotel (2010) voor Toneelgroep Ceremonia (nu Het KIP). Vanaf 2011 maakt Joep deel uit van het Limburgse muzikanten-collectief Dylan/Alles geit plat, waarin iedere muzikant zijn favoriete (Dylan-)nummers vertolkt in het Limburgs dialect. In 2014 stelde hij zijn nieuwste liedjesprogramma voor: Elke dag het diepste bos. Een solo theaterconcert dat in mei van dat jaar in première ging. In 2015 schreef hij de muziek voor het theaterstuk Niks Ni van Irina Biscop.
Joep volgde de opleiding Kleinkunst aan het Conservatorium in Antwerpen. In 2010 studeerde hij af en sindsdien bouwt hij aan een eigen repertoire. Daarnaast is hij werkzaam binnen het theater, als acteur, muzikant en schrijver.

Wanneer en waar

Wanneer: 9 september 2016
Waar: Theatercafe de Huiskamer (St. Raphaelspad) in Weert.
Het St. Raphaelspad is gelegen aan de achterzijde van Theater de Huiskamer.
Entree: gratis

Details

Datum: 9 september 2016
Tijd: 20:00 tot 23:00
Evenement Categorieën: , ,

Locatie

Locatie: Sint Raphaelpad
Adres:
Sint Raphaelpad
Weert, Nederland
+ Google Maps