Laden Evenementen
17
november

Hoofd, Hart én Ballen

17 november 2017 van 20:30 tot 23:00Gratis
  • Dit event is voorbij.

Hoofd, Hart én Ballen

17 november 2017

“Hoofd, Hart én Ballen” is een dynamische voorstelling waarin u op onvergetelijke wijze te zien krijgt hoe bij eenieder van ons het geluk wordt aangedreven, gelijk een ketting, door de drie ‘tandwielen’: Hoofd(rede), Hart(liefde) én Ballen(lef).

Situaties vernieuwen in hoog tempo, sociale ankers bewegen, een baan en huis zijn niet meer vanzelfsprekend en intermenselijke contacten gaan steeds vaker online. Dat alles heeft invloed op de aandrijving van uw ‘geluksketting’
“Hoofd, Hart en Ballen” is een energieke mix van cabaret, voordrachten en sterke verhalen. Aangevuld met amusante filmfragmenten en muziek.

We zijn allemaal als mens geboren en vervullen in het leven meerdere rollen. In een geweldig tempo wordt duidelijk gemaakt hoe bij ons allen de ketting d’r af kan lopen, maar vooral hoe die weer d’r op gelegd kan worden. Het geluk komt op gang door het hoofd te gebruiken, het hart te volgen én vervolgens in actie te komen; ballen te tonen. No guts, No glory! Door de nieuwe inzichten én de hoge dosis A(n)drenaline kunt u gelukkig, zonder pillen of therapieën, uw ketting d’r op houden.

Wanneer en waar

Hoofd, Hart en Ballen is er op 17 november 2017 vanaf 20:30 aanwezig in Theatercafé De Huiskamer.
Ingang Theatercafé is aan de achterzijde van het gebouw.

Details

Datum: 17 november 2017
Tijd: 20:30 tot 23:00
Evenement Categorie:

Locatie

Adres:
Wilhelminasingel 10b
Weert, Limburg 6001GT Nederland
+ Google Maps
Telefoon: 0495 769 128