Laden Evenementen
17
januari

Donderdagavond Sessies | Hoofd Hart Ballen

17 januari van 20:00Gratis
  • Dit event is voorbij.

Donderdagavond Sessies | Hoofd Hart Ballen

17 januari 2019

“Hoofd, Hart én Ballen” is een dynamische voorstelling waarin u op onvergetelijke wijze te zien krijgt hoe bij eenieder van ons het geluk wordt aangedreven, gelijk een ketting, door de drie ‘tandwielen’: Hoofd(rede), Hart(liefde) én Ballen(lef).

Situaties vernieuwen in hoog tempo, sociale ankers bewegen, een baan en huis zijn niet meer vanzelfsprekend en intermenselijke contacten gaan steeds vaker online. Dat alles heeft invloed op de aandrijving van uw ‘geluksketting’
“Hoofd, Hart en Ballen” is een energieke mix van cabaret, voordrachten en sterke verhalen. Aangevuld met amusante filmfragmenten en muziek.

We zijn allemaal als mens geboren en vervullen in het leven meerdere rollen. In een geweldig tempo wordt duidelijk gemaakt hoe bij ons allen de ketting d’r af kan lopen, maar vooral hoe die weer d’r op gelegd kan worden. Het geluk komt op gang door het hoofd te gebruiken, het hart te volgen én vervolgens in actie te komen; ballen te tonen. No guts, No glory! Door de nieuwe inzichten én de hoge dosis A(n)drenaline kunt u gelukkig, zonder pillen of therapieën, uw ketting d’r op houden.

Wanneer en waar

Datum: 17 januari 2019
Deuren open: 20.00 uur
Aanvang voorstelling: 20.30 uur
Entree: Gratis
Ingang: Theatercafe aan het Raphaelpad

Details

Datum: 17 januari
Tijd: 20:00
Evenement Categorie:

Locatie

Adres:
Wilhelminasingel 10b
Weert, Limburg 6001GT Nederland
+ Google Maps
Telefoon: 0495 769 128