Laden Evenementen
10
maart

COMEDYHUIS POPBINGO

10 maart 2017 van 20:00 tot 23:00Gratis
  • Dit event is voorbij.

COMEDYHUIS POPBINGO

10 maart 2017

Ben je een gezelligheidsdier en hou je van spelletjes en muziek? Dan is de COMEDYHUIS POPBINGO iets voor jou!

Het is een bingo, maar in plaats van getallen hoor je at random fragmenten voorbij komen van de grootste hits uit de muziekgeschiedenis. Van Paradise By The Dashboard Light tot Let It Be, van Kom Van Dak Dak Af tot Feels Like Teen Spirit, van Jailhouse Rock tot Sex Machine en van Het Kleine Café Aan De Haven tot Boogie Wonderland. Maar eh… wie zong dat ook alweer?
Op je bingokaart staan de namen van de uitvoerenden en als je denkt te weten wie je hoort en de naam staat op je kaart, vink je die af. Heb je vervolgens één of twee rijtjes vol of uiteindelijk zelfs een volle kaart, win je de meest hilarische prijzen!
Toch is er een klein verschil met een gewone bingo… Wanneer er meerdere deelnemers tegelijkertijd “bingo” hebben, volgt er een shoot out. In dit duel krijgen ze een aantal tunes te horen van bekende televisieprogramma’s van toen en nu. Degene die als eerste drie goed weet te raden, wint de prijs!
De Comedyhuis Popbingo is dus een mix van muziekkennis en geluk! Sterker nog: als iedereen keihard meezingt vergroot dat alleen maar je kansen!

Bingokaarten €4,- per stuk of €10,- voor drie kaarten

Dit oergezellige spel in een nieuw jasje is een uitvinding van Hank. Weertenaren die de jaren 80 bewust hebben meegemaakt zullen hem misschien nog wel kennen als de zanger van Class, een legendarische band uit Weert. Eind 2016 was er nog een fenomenaal en uitverkocht reünieconcert in De Bosuil. Daarnaast is Hank ook co-oprichter van het Comedyhuis, in in zijn huidige woonplaats Utrecht gevestigd collectief dat stand-up comedyshows geeft door het hele land en verantwoordelijk is voor onder andere het Utrecht International Comedy Festival, dat elk voorjaar twee dagen lang ruim 60 comedians uit binnen- en buitenland naar de Utrechtse muziektempel TivoliVredenburg haalt. Hank is zelf een prijswinnende comedian, staat zelf ook al zo’n 15 jaar op het podium als stand-up comedian (waaronder ooit ook in het Weerter Munttheater en zelfs tot het buitenland, zoals Barcelona, Luxemburg en Curaçao).
Als presentator van de popbingo zorgt Hank dus voor een enerverende en humoristische popbingo en maak je als deelnemer een heerlijk en ongeremd gezellige avond mee. Sinds de start is de Popbingo met veel succes gespeeld in uiteenlopende plaatsen als Gouda, Amsterdam,  Tilburg, Utrecht en Monnickendam. En vanaf nu maak je dat ook mee in het café van Theater De Huiskamer!
Let op: de COMEDYHUIS POPBINGO is alleen geschikt voor gezellige mensen!

Kijk voor meer info over wat het Comedyhuis allemaal doet op www.comedyhuis.nl. Voor het internationale festival staat alles op www.uicf.nl.

Wanneer en waar

Comedyhuis Popbingo
Datum: 10 maart 2017
Tijd: 20.00 uur
Entree: Gratis
Waar: Theatercafe de Huiskamer (ingang Raphealpad)

 

Details

Datum: 10 maart 2017
Tijd: 20:00 tot 23:00
Evenement Categorie:

Locatie

Adres:
Wilhelminasingel 10b
Weert, Limburg 6001GT Nederland
+ Google Maps
Telefoon: 0495 769 128