Laden Evenementen
02
maart

Carnaval | Disco HARO

2 maart 2019 van 20:00Gratis
  • Dit event is voorbij.

Carnaval | Disco HARO

2 maart 2019

Zaterdag 2 maart | Disco Haro
20.00 uur – entree gratis
Traditie getrouw begint Carnaval in Theatercafe de Huiskamer met Disco Haro.
Disco Haro gaat voor diegene die niet zoveel op heeft met carnavalsmuziek de eerste carnavalsavond verblijden met heerlijke disco, funk, pop en nog veel meer.
Ben je wel of niet verkleed Je bent van harte welkom.
Disco HaRo werd geboren op 28 augustus 1975 in een kelder in Nederweert. Tussen de wasbeurten door (het stopcontact werd gedeeld met een intensief gebruikte wasmachine) werden de eerste plaatjes gedraaid door de toen 8-jarige Harrold en 9-jarige Rob. Het was midden in de jaren 70 en Abba, the Rubettes en the Sweet bevolkten de hitparades. Een singeltje koste nog 5 gulden en elke nieuwe aanwinst werd gekoesterd. Toen het zondagsgeld in hoogte toenam kwam ook een geluidsdrager als de langspeelplaat in zicht. De dubbel-live lp’s van Queen, Deep Purple en Status Quo werden toegevoegd aan de nog bescheiden muziekverzameling.
Na een (veel te) lange pauze van meer dan 10 jaar hebben ze sinds 2002 de draad weer opgepakt. De koppies van de toenmalige buurjongens zijn ouder geworden, het enthousiasme om plaatjes te draaien is echter nog steeds zo fris als toen. Disco HaRo anno 2017 staat garant voor een avondje zingen en swingen. De verzameling eerste singles en lp’s is inmiddels uitgegroeid tot een indrukwekkende smeltkroes van disco, funk, soul, blues, rock, pop, country, ska, reggae, punk, schlagers, smartlappen, psychedelica, grunge, metal en accordeonmuziek.

Wanneer en waar

Datum: 2 maart 2019
Tijd: 20.00 uur
Entree: gratis

Details

Datum: 2 maart 2019
Tijd: 20:00
Evenement Categorie:

Locatie

Adres:
Wilhelminasingel 10b
Weert, Limburg 6001GT Nederland
+ Google Maps
Telefoon: 0495 769 128