Laden Evenementen
25
juni

Appels met Peren Jamfestival

25 juni 2017 van 14:00 tot 22:00Gratis
  • Dit event is voorbij.

Appels met Peren Jamfestival

25 juni 2017

Op 25 juni 2017 vindt de eerste editie plaats van het “Appels met Peren Jam Festival”  Dit festival vindt plaats in de intieme achtertuin van Theater de Huiskamer aan het Raphaelpad.
Het festival start om 14:00 en eindigt om 22:00 uur.

Dit Jam-Festival waarin, zoals de naam ook aangeeft is een festival waar verschillende muzikanten nieuwe samenwerkingen aangaan. In wisselende samenstelling wordt er gejamd in verschillende muziekstijlen. Het festival is jazzy, funky en soul maar vooral groovy…………

The line-up!:

* Jeroen Truyen (Drummer)
Jeroen Truyen werd geboren in Weert (1991) waar hij begon met drumlessen op 6 jarige leeftijd.

Jeroen begon zijn carrière als professioneel drummer tijdens zijn studie aan het conservatorium van Maastricht, toen hij werd meegevraagd te Touren met jazz saxofonist Kike Perdomo(ES). Speelde verschillende jazz festivals met zijn band oa. Heineken jazz fest Gran Canaria, jazz schmiede en namen het album ‘roots’ op in New York City.

In 2014 verhuisde Jeroen naar New York City waar hij Master of Music studeerde aan ‘The New School of jazz and contemporary music’.

In 2015 won hij de European Jazz Award in Italië met ‘sara Decker Group’ op de Tuscia in Jazz competitie.
Daarnaast werd hij finalist in de Lee Ritenour’s six string Theory Competitite in 2016.
Tourde met Djamel Laroussi in Algerijen (2016).

www.jeroentruyen.com
_____________________

* Jules (Bassist)
Jules heeft in zijn jeugd na een paar jaar orgel les als 13 jarig jochie een basgitaar gekocht, en zelf bas leren spelen. Vanaf zijn achtiende speelt hij in verschillende bluesbands en heeft op podia en festivals in binnen en buitenland gespeeld, op o.a. Moulin Blues, North Sea Jazz, en Bluesrock Tegelen. Momenteel speelt Jules in bluesband The LoveVeins. Echter, diversiteit in muziek is wat Jules zoekt. Naast blues was en is er ruimte en tijd voor het maken van o.a. karnavalsmuziek, Limburgstalige singer songwriter muziek met Arno Adams en Flink, ouderwetse dansmuziek, sixties muziek met het Venlose Beatles Collectief o.a. in de Cavern Club in Liverpool, en tributes to Rolling Stones, Neil Young, en David Bowie. Binnenkort staan gepland op 15 oktober een Crosby, Stills, Nash en Young tribute in Grenswerk Venlo en een reprise van de David Bowie tribute op 17 november in de Bosuil.

_____________________

* Rogier van Wegberg (Bassist)
Rogier begon op zijn 15e met basspelen en op zijn 18 begon hij zijn studie op het conservatorium van Hilversum.
Sindsdien heeft hij gespeeld in verschillende professionele bands met veel (inter)nationale artiesten zoals Michael McDonald, The Jacksons, Seal, Mick Hucknall, Angie stone, Grace Jones, John Fogerty en vele vele andere, live, in de studio en bij diverse evenementen.

vanaf 2007 werd hij de bassist voor ‘Night of the Proms’.

De bassen die hij voornamelijk gebruikt zijn Fenders, Sadowsky, Fodera.

Meer info over Rogier van wegberg klik hier!
_______________

* Frank Heijckers (Slagwerker)

Frank is vanaf zijn 8e klassiek geschoold als concertslagwerker. Hij heeft als semi-professional gespeeld met diverse orkesten en percussiegroepen. Met deze heeft hij meerdere malen met succes deelgenomen aan het wereld muziek concours in de hoogste divisie. Daarnaast heeft hij 10 jaar in een big band gespeeld. Deze big band voerde werken uit van onder andere Count Basie, Glenn Miller en Duke Ellington.

_______________

* Martijn Mennen (Gitarist)

Martijn Mennen werd geboren op 15-11-93 en is al jaren bezig met muziek. Wat begon met piano, eindigde later in het spelen van gitaar. Hij heeft naast zijn band met verschillende projecten meegedaan zoals diverse theatershows, begeleiden van koren en harmonieën, diner en promsconcerten, het fungeren als gastartiest en het inspelen van verschillende carnavalsnummers.
Momenteel studeert hij nog aan de opleiding toegepaste natuurwetenschappen in Eindhoven, al blijft zijn grootste passie natuurlijk het maken van muziek.

Wanneer en waar

Appel met Peren Jamfestival
Datum: 25 juni 2017
Tijd: 14.00 uur
Entree: Gratis
Waar: Sint Raphaelpad

Details

Datum: 25 juni 2017
Tijd: 14:00 tot 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

Locatie: Sint Raphaelpad
Adres:
Sint Raphaelpad
Weert, Nederland
+ Google Maps