Verhuur Zakelijk

Volop mogelijkheden

De Huiskamer is gehuisvest in het hart van Weert. Door de centrale locatie en authentieke sfeer een unieke plek voor ontmoetingen en informele gesprekken. Naast de eigen programmering verhuurt. De Huiskamer verhuurt verschillende
ruimtes aan uiteenlopende bedrijven, stichtingen en organisaties. Elke ruimte heeft een geheel eigen karakter. Bekijk de mogelijkheden per zaal en laat u informeren over zaken als catering, kaartverkoop en de technische mogelijkheden.

Voor meer informatie over onze tarieven en mogelijkheden mail naar verhuur@theaterdehuiskamer.nl.

Theaterzaal (geschikt tot 120 personen) I.v.m. corona is deze zaal geschikt voor 50 personen

Deze zaal is onder andere geschikt voor lezingen, debatten en presentaties. Deze zaal heeft een vlakke vloer theaterzaal met verhoogd podium. De zaal is uitstekend te combineren met het theatercafe. Er zijn verschillende zaalopstellingen mogelijk. De Theaterzaal ligt op de eerste verdieping en is alleen bereikbaar via het trappenhuis.

Theatercafe (geschikt tot 120 personen) I.v.m. corona is deze zaal geschikt voor 30 personen

Een sfeervolle zaal met authentieke elementen, voorzien van een klein podium en geschikt voor kleinschalige, intieme programma’s zoals lezingen, debatten, presentaties en workshops. Het theatercafe kan eveneens gebruikt worden voor
vergaderingen, waarbij een opstelling naar wens wordt neergezet.

 

Tuinkamer (geschikt tot 20 personen)

Een sfeervolle kamer voorzien van een eigen kleine keukenopstelling en koelkast. Deze ruimte is geschikt voor kleinschalige vergaderingen, presentaties en workshops. Opstellingen kunnen naar wens wordt neergezet. In carréopstelling zijn er bijvoorbeeld maximaal 30 zitplaatsen.

Keuken

De Huiskamer beschikt over een eigen grote keuken en kan ontbijt, lunch en hapjes verzorgen voor 8 tot 200 personen. Daarnaast is deze keuken ook te huren voor bijvoorbeeld workshops of catering.