De Huiskamer hèt culturele hart in de binnenstad

De Huiskamer is een plek voor creativiteit, muziek en ontmoetingen. Het culturele hart in de binnenstad waar iedere bezoeker zich thuis voelt. Deze voormalige kleuterschool gebouwd in 1928 heeft na de verbouwing in 2015 niet aan haar karakteristieke kwaliteit ingeboet.
Met de komst van een Theater en een sfeervol café heeft dit prachtige gebouw een culturele bestemming gekregen.
De Huiskamer biedt een gevarieerd en interessant cultureel programma voor iedereen van jong tot oud! De Huiskamer is daarmee een plek voor creativiteit, muziek en ontmoetingen Het culturele en groene hart in de binnenstad waar iedere bezoeker zich thuis voelt.
Met uiteenlopende activiteiten zoals amateur en professionele cabaretvoorstellingen dansavonden, What Da F..pubquiz-avonden, LIVE muziek, Masterclasses en Jamsessies is De Huiskamer niet meer weg te denken uit Weert.

Naast deze culturele invulling biedt De Huiskamer diverse ruimtes aan voor oa vergaderingen, diners, workshops, netwerkbijeenkomsten, evenementen, congressen of personeelsfeesten.


Maar De Huiskamer huisvest nog meer creatievelingen, namelijk:

Beleef Weert Media
Persfotografie, schrijven van teksten, journalistiek, videoregistratie, beheren online (social) media, exploitatie van regionale nieuwswebsites.

Collabros
Collabros zorgt ervoor dat het gebeurt. Geleid door de hiphopcultuur gedurende meer dan 20 jaar is het de taak om geweldige talenten en gepassioneerde gemeenschappen te coachen, creëren, raadplegen en samenwerken. Tegenwoordig helpt dit bureau merken, steden en culturele organisaties om het heden en verleden van straatcultuur te begrijpen en te waarderen.
website: Collabros.nl
Facebook: Collabros

Algemene Voorwaarden