‘Mysterie Show’ nu omgedoopt tot ‘Smakelijk Theater’.

Een nieuw seizoen, heel veel nieuwe energie én een nieuwe naam.
Nu we Corona definitief achter ons hebben gelaten zijn wij er bij Theater de Huiskamer weer helemaal klaar voor. Een avond met volwaardig theater, heerlijk eten en lekkere drankjes. Voorheen onze ‘Mysterie Show’ nu omgedoopt tot  ‘Smakelijk Theater’.

Wat staat je te wachten?

We heten je welkom in ons unieke theater aan de Wilhelminasingel in Weert. De avond begint om 18:30 uur. Een welkomshapje en drankje zorgen voor enige afleiding maar het is toch rumoerig want niemand weet wie er zo dadelijk om 19.00 uur op het podium staat. Ideeën en namen worden uitgewisseld en gedeeld….. het kan namelijk  zomaar Theo Maassen of een andere bekende cabaretier zijn maar gegarandeerd altijd zeer vermakelijk.
Dan komt het verlossende antwoord…..de show gaat beginnen in de gezellige theaterzaal op de eerste verdieping.

“Smakelijk theater” is een heerlijke belevenis en zit vol verrassingen. Na de voorstelling van ca. 1.5 uur daalt u de trap weer af naar het knusse theatercafé. De gasten wisselen alvast de beste grappen met elkaar uit en zoeken naar de gereserveerde plek aan één van de gedekte tafels. Langzaam melden zich de tafelgasten en na een kort voorstelrondje worden verhalen uitgewisseld en wordt de cabaretshow opnieuw beleefd. Het gezamenlijke avontuur geeft voldoende gespreksstof tijdens het heerlijke drie gangen verrassingsdiner gemaakt door de vrijwilligers van Theater de Huiskamer.  Met enig geluk kan het zijn dat de artiest nog een tafelrondje maakt!

Om de avond goed af te sluiten gaat iedereen nog even terug naar de theaterzaal voor een heerlijke kop koffie met een borrel. Men neemt afscheid van de nieuwe kennissen, wisselt telefoonnummers uit en spreekt af elkaar binnenkort weer te treffen. Misschien wel bij de volgende editie van Smakelijk Theater of een van de andere shows in Theater de Huiskamer!

We zien u graag bij ons Smakelijk Theater.