Food & Drinks

Een gezellige en unieke ontmoetingsplek waar iedereen zich thuis voelt!

Het Gilde Leerlab

In de Weerter binnenstad is met de start van het schooljaar 2021/2022 het Gilde Leerlab wederom geopend. Gesitueerd in Theater De Huiskamer zijn studenten van Gilde Opleidingen aan de slag met het echte werk.

Van maandag tot en met donderdag openen de studenten van het Gilde Food & Hospitality College de deuren van het Leerlab voor bijvoorbeeld een lekkere kop koffie met huisgemaakt gebak of een heerlijke lunch.

Kom de gerechten proeven van de gastvrije studenten van het Gilde Food & Hospitality College in het Leerlab in Weert! De studenten doen waardevolle praktijkervaring op, terwijl u geniet van hun heerlijke creaties. Tegen een aantrekkelijk tarief krijgt u gerechten geserveerd die u zich nog lang zult herinneren! Kom eten bij de professionals van de toekomst!

De studenten koken volgens het Dutch Cuisine principe. Dit staat onder andere voor regionale producten, gezonde voeding, duurzaam werken en winst voor iedereen. Onze Dutch Cuisine studenten gebruiken de beste, biologische producten die onze aarde biedt, want het is uiteindelijk de natuur die ons van al dit moois voorziet.

Doel van het Gilde Leerlab is het creëren van verbindingen. Verbindingen tussen studenten en authentieke leersituaties, tussen studenten van verschillende opleidingen en tussen studenten en lokale ondernemers. Dit met tot doel het Leerlab te verankeren in de Weerter binnenstad als verbinder: een ontmoetingsplek voor bewoners en bezoekers van de stad Weert en als vertrouwde partner voor lokale ondernemers.

Wij staan graag weer voor u klaar en hopen u snel te mogen ontvangen in Theater de Huiskamer!

We zijn tijdens reguliere schoolweken van maandag tot en met donderdag tussen 10.00 en 15.00 uur geopend. De keuken is geopend van 11:30 tot 14:00 uur.

Reserveren is mogelijk via https://www.resengo.com/gildeopleidingen_weert_weert of via reserveringenweert@rocgilde.nl.
Kijk voor actuele openingstijden en beschikbaarheid op https://www.resengo.com/gildeopleidingen_weert_weert.

Hieronder het menu voor de week van 18 oktober en de 3 weken na de herfstvakantie.