Food & Drinks

Een gezellige en unieke ontmoetingsplek waar iedereen zich thuis voelt!

Hallo allemaal,

Wij, studenten van Gilde Opleidingen, volgen de opleidingen ‘allround hospitality medewerker’ en horeca ondernemer manager’. Onlangs hebben we een leerlab geopend in De Huiskamer. Wij waren een gezellige brasserie, maar helaas wegens de nieuwe corona-maatregelen kunnen wij u niet meer ontvangen in ons restaurant. Helaas kunt u daarom onze ambachtelijke gerechten op dit moment niet nuttigen binnen de huiskamer.

Wij zijn genoodzaakt door de corona-maatregelen om onze brasserie naar een take-away zaak te veranderen. U kunt nou bij ons komen afhalen en opeten in uw eigen omgeving.

Wij kunnen u heerlijke afhaalmaaltijden en dranken aanbieden voor een scherpe prijs.

Vanaf 4 November kunt u op woensdagen en donderdagen uw bestelling telefonisch doorgeven tussen 09:00 en 15:00. U kunt de bestelling op woensdag en donderdag tussen 11:00 en 14:00 afhalen! De drankjes kunnen tussen 09:15 en 14:00 afgehaald worden.

Let op! Wij sluiten om 14:00 uur, daarna kunt u nog wel bestellen voor de volgende dag dat wij geopend zijn.

U kunt uw bestelling doorgeven via het telefoonnummer: 0495-769 128! Uw bestelling kunt u dan afhalen bij theater De Huiskamer aan de Wilhelminasingel 10B in Weert. De bestelling is af te halen aan de achterzijde van het theater via het Sint Raphaëlpad. Een van onze studenten zal u dan buiten bij de ingang ontvangen volgens de maatregelen en uw bestelling op een verantwoorde manier overhandigen.

Let op: Voorlopig kunnen wij op dit moment alleen contant geld aannemen, excuses voor het ongemak.

Ondanks deze vervelende periode, kunnen wij u toch heerlijke gerechten aanbieden!

 

Met vriendelijke groet,

 

Studenten Gilde Opleidingen #foodlab

U kunt uw bestelling doorgeven via het telefoonnummer:
0495-769 128 of mailen naar reserveringenweert@rocgilde.nl.

Zie hieronder ons afhaalmenu!