Food & Drinks

Een gezellige en unieke ontmoetingsplek waar iedereen zich thuis voelt!

Borrelen
In het weekend zijn we open voor koffie met een heerlijk homemade gebakje of gewoon om lekker te borrelen.

Openingstijden cafe
Zaterdag 13.00 uur tot 18.00 uur
Zondag 13.00 uur tot 18.00 uur

Lunchen
In het lunch café van De Huiskamer kunt u heerlijk lunchen.

Openingstijden Lunchcafe:

Dinsdag      9.30 uur tot 14.00 uur.
Woensdag  9.30 uur tot 14.00 uur.
Donderdag 9.30 uur tot 14.00 uur

Het Gilde Leerlab

In de Weerter binnenstad is met de start van het schooljaar 2020/2021 het Gilde Leerlab geopend. Gesitueerd in Theater De Huiskamer zijn studenten van Gilde Opleidingen aan de slag met het echte werk.

Op dinsdagen, woensdagen en donderdagen openen de studenten van het Gilde Food & Hospitality College de deuren van het Leerlab voor bijvoorbeeld een lekkere kop koffie met huisgemaakt gebak of een heerlijke lunch.

De begeleidende docent en chef-kok is Dutch Cuisine ambassadeur en SVH Meesterkok Mathieu Vanhautem. Vanhautem werkt nu al bijna 25 jaar bij het Gilde Food & Hospitality College. Als echte ambachtsman weet hij dat het heel belangrijk is voor zijn studenten om met de juiste vakmensen te werken en van hen te leren. Kruisbestuiving is daarbij belangrijk.

Kom de gerechten proeven van de gastvrije studenten van het Gilde Food & Hospitality College in het Leerlab in Weert! De studenten doen waardevolle praktijkervaring op, terwijl u geniet van hun heerlijke creaties. Tegen een aantrekkelijk tarief krijgt u gerechten geserveerd die u zich nog lang zult herinneren! De studenten koken met Nederlandse ingrediënten in een modern jasje gegoten. Kom eten bij de professionals van de Toekomst! Mathieu Vanhautem: “Regionale producten, gezonde voeding, duurzaam werken en winst voor iedereen. Onze Dutch Cuisine studenten gebruiken de beste, biologische producten die onze aarde biedt, want het is uiteindelijk de natuur die ons van al dit moois voorziet.“

Doel van het Gilde Leerlab is het creëren van verbindingen. Verbindingen tussen studenten en authentieke leersituaties, tussen studenten van verschillende opleidingen en tussen studenten en lokale ondernemers. Dit met tot doel het Leerlab te verankeren in de Weerter binnenstad als verbinder: een ontmoetingsplek voor bewoners en bezoekers van de stad Weert en als vertrouwde partner voor lokale ondernemers.

Reserveer hier uw tafel!

Uw naam

Uw emailadres

Uw telefoonnummer

Met hoeveel personen wilt u komen lunchen?

Komt u met 1 of meerdere huishoudens?

Wanneer wilt u komen lunchen? U kunt komen lunchen op dinsdagen, woensdagen en donderdagen.

Hoe laat wilt u komen lunchen?

Heeft u een voedselallergie of intolerantie?
GeenGlutenKippeneiKoemelkLactoseNotenMosterdSchaaldierenSelderijSesamSojaVis

Speciale wensen?