Winnaars MOP (Molenakker Open Podium)

Zondag 29 mei | 15.00 uur | Theatercafe | gratis toegang

Zondag 29 mei 2022 staan de winnaars van de afgelopen edities van MOP op het podium van Theater de Huiskamer. MOP (Molenakker Open Poppodium) geeft muziekbands en -artiesten uit Weert (en omgeving) een platform om live voor een publiek op te treden en zo ruimte te bieden voor de ontplooiing van hun talenten.

De jury van MOP heeft de volgende bands als winnaars uitgeroepen:

Rosettes Band

Deze 4-koppige band weet de tent op zijn kop te zetten met een set vol heerlijke, stevige rocknummers…

Common Strangers

Strangers will get common before you’ll even notice. A new band with members of Lokotov Mocktail and former members of CARBON and Flying Shoe
 
 
NOT JUST A COMMON STORY
 
Common Strangers is een rockband uit Belgisch Limburg die met een dosis keyboard en gitaargeweld eigenzinnige, maar snel vertrouwde nummers brengt. Oude power wordt in de zelf geschreven nummers niet geschuwd, maar de band staat garant voor het toevoegen van een modern laagje vernis. Een knipoog naar een tijdperk waarin onbezonnen nozems stijfhoofdig hun eigen goesting deden! En dat is nu net het enige instinct dat deze ordinaire vreemdelingen blindelings volgen. Goe-sting.
 
Maxazine over Common Strangers op Rock Loezen:
 
“…Overtuigend gitaarspel, met een flinke dosis keyboard afgetopt met een stevige toef bas. Dit alles maakte het geheel erg toegankelijk en daardoor klonk het al heel snel vertrouwd, iets wat niet veel bands voor elkaar krijgen bij een eerste indruk. Een band die uitstapjes naar blues, rap en een lichte flirt met punk niet uit de weg gaat. Vijf kerels die het publiek meenamen op een muzikale rollercoaster, met maar één doel: swingende songs schrijven en spelen. Het geheel zat goed in elkaar en was absoluut origineel te noemen, het getuigde van talent en heeft absoluut de potentie om op een groter festival te verrassen.”

Het theatercafe is vanaf 14.00 uur geopend.

Deel dit evenement met je vrienden
Event Details