What Da F… Pubquiz

Vrijdagavond | 6 okt 2023 | 20.30 u | entree 3 euro per persoon

De eerst pubuiz van Theatercafe de Huiskamer van dit seizoen. Heeft u er ook weer zin in!!
U wordt bevraagd over Uw algemene kennis, muziekkennis, sportkennis, weetjes en andere trivialiteiten. De presentatie is in handen van Peter Pagie.

Nog even de UITLEG & SPELREGELS

Uitleg
De quiz is een avond vol oer-Hollandse gezelligheid. De quiz bestaat uit vier bloedstollend spannende ronden met daarin muziekfragmenten, foto’s en vragen waarvan de antwoorden telkens op het puntje van uw tong liggen… Maar daar komt u natuurlijk op dat moment nét niet op…

Hoe werkt het precies?
Onze pubquiz is een algemene kennisquiz (een soort ‘triviant’) die uit vier ronden met vragen, foto’s van bijvoorbeeld bekende merken of beroemdheden bestaat. Je kan individueel meespelen maar het is natuurlijk nog veel leuker als je samen met vrienden, kennissen of collega’s een team vormt (max. 6 personen).

De vragen worden per ronde gesteld door onze quizmaster. Ieder team ontvangt antwoordformulieren waarop de antwoorden worden ingevuld (multiple choice). Na iedere ronde leveren de spelers het antwoordformulier van de desbetreffende ronde bij de quizmaster in, zodat hij de antwoorden kan controleren en de scores kan bijwerken.

Na elke ronde zal er ook een tussenstand bekend worden gemaakt.

Tussen de rondes door is er voldoende gelegenheid om drinken te halen of te toiletteren.

Nadat alle rondes zijn gespeeld van de pubquiz zullen de winnaars bekend worden gemaakt door de pubquizmaster.

Het winnende team ontvangt de prijzen, de eeuwige roem en natuurlijk een luid applaus van de overige teams.

Spelregels
Uiteraard heeft de What Da F..Pubquiz, net als andere spelletjes, een aantal spelregels. Allereerst is het gebruik mobiele telefoons voor het zoeken van antwoorden verboden. Als onze quizmaster je betrapt krijg je publiekelijk een waarschuwing. Bij de 2e Waarschuwing moeten we helaas je hele team diskwalificeren. De vragen worden per ronde gesteld door de quizmaster. De vraag blijft 15 seconden in beeld en verdwijnt dan voor de volgende vraag. Na iedere ronde worden antwoorden gecontroleerd en de scores worden bijgewerkt.

De quizmaster is als scheidsrechter altijd eindverantwoordelijk voor het toekennen van de scores.

De deelnemers(team) met de meeste goede antwoorden is de winnaar van de avond. Een gelijkspel aan het eind van de avond wordt opgeheven d.m.v. een tiebreak vraag die door de betreffende deelnemers moet worden beantwoord. En over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Inschrijven (Deelname is niet meer mogelijk. Alle plekken zitten vol)
Inschrijven is stukken makkelijker dan meedoen. Vorm een team van maximaal 6 personen en meld je tijdig aan via info@theaterdehuiskamer.nl met de volgende gegevens:
– Teamnaam
– Aantal personen
– Contactpersoon 

Ben er snel bij want de inschrijvingen stoppen bij 100 aanmeldingen!!

We vragen een bijdrage van € 3 per teamlid.

Het antwoordformulier kun je tussen 19.30 en 20.15 betalen en ophalen achter de bar van Theatercafe de Huiskamer. En we gaan beginnen om 20.30u.

Deel dit evenement met je vrienden
Event Details