Weerse Prei – Broodtrommel (UITVERKOCHT)

Datum: 30 oktober 2020 | Tijd: 20:30 uur

Tejatergroep De Weerse Prei met Broodtrommel

Om het theaterseizoen bij Theater De Huiskamer weer vlot te trekken gaat De Weerse Prei enkele benefietvoorstellingen verzorgen waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan De Huiskamer. Het wordt een ‘best of’ uit de voorstellingen Urgentie (2018) en Dubbele Moraal en andere Ongemakken (2019), zo laten de leden van De Weerse Prei weten.
U begrijpt dat daardoor deze voorstelling geen anderhalf uur maar drie uur gaat duren. Maar, aan alles is gedacht: u mag uw eigen broodtrommel meebrengen!
Ook wil De Weerse Prei rekening houden met uw voorkeur. Dit kan door bij uw inschrijving gebruik te maken van een codewoord. Gaat uw voorkeur uit naar Urgentie dan vermeldt u het codewoord ‘Bokkelul’ op uw aanvraag. Was u meer gecharmeerd van Dubbele Moraal vul dan in ‘Geitenbrij’. Is het de eerste keer dat u een voorstelling van De Weerse Prei bezoekt geef dan aan ‘Onbenul’.
Wat mag u van ons verwachten? Een genderneutrale show omgeven met alle coronamaatregelen en anti-discriminatievoorzichtigheden. Ontdekt u als notoire azijnzeiker toch iets dat niet door de beugel kan dan zullen wij uw klacht négeren. (Met éénmalig excuses voor dit laatste woord)

U kunt vanaf nu kaarten bestellen (max. 4 p.p.).
Let op! Uw broodtrommeltje is uw entreebewijs.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Deel dit evenement met je vrienden
Event Details