War for Peace – UITVERKOCHT

vrijdag 10 maart 2023 | 20.00u | theaterzaal | toegang 20 euro

Jean-Paul de Vries (Créateur – Directeur bij War for Peace / Romagne 14-18)
Sinds twee jaar geeft ik lezingen door het hele land, op voornamelijk scholen, maar ook voor bedrijven, sociëteiten etc.

Vaak, heel vaak was daar vanuit jullie de vraag…. Jean-Paul, mogen wij aansluiten bij zo’n lezing. En helaas op een aantal keren na, moest ik daarop steeds zeggen: “Nee sorry, het is een besloten lezing”. Vandaar dat ik eens ben gaan kijken wat de mogelijkheden waren voor een openbare lezing. En de oplossing is gevonden. De eerste lezing ga ik geven op een prachtige lokatie “Theater de Huiskamer” in Weert

Een lezing met een verhaal……. het verhaal van gewone mensen in oorlog mensen in 1914/1918 maar wat nu mensen zijn in oorlog 2023. Maar ook vooral een lezing met een boodschap van Vrede en de waanzin van deze oorlogen. Marlène Dietrich zong het ooit…. Wann wird man je verstehen….. Wanneer zal men het ooit begrijpen.
De lezing zal deels de lezing zijn die ik al 2 jaar door het land geef, maar voor deze speciale gelegenheid is er een “eerste helft” wat zal gaan over het hele ontstaan en de groei van Romagne 14-18 met vele bijbehorende anekdotes en beelden

Klik HIER voor de trailer.

De toegang is 20 euro pp.

Leden van de stichting” vrienden van Romagne14-18, studenten en veteranen 5.00 euro korting

De lezing duurt 2 uur exclusief pauze en is op de 1e verdieping. (geen lift aanwezig)Het theatercafe is vanaf 19.00 uur geopend.

Meer info:
www.romagne14-18.com

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Deel dit evenement met je vrienden
Event Details