Un, Dos, Stress | De grote kerstspecial Show

zaterdag 9 december | 20.00 uur | Theaterzaal | € 15

DE FEESTDAGEN

Saai, eindeloos of zelfs beangstigend? Ja, dat vonden wij ook.
Daarom is er nu De Grote Un, Dos, Stress Kerstspecial.

Het voorkomt niet de gourmet bij je schoonfamilie, maar het maakt het wel dragelijk. Na het zien van dit vervreemdende kerstspektakel zullen de feestdagen nooit meer hetzelfde zijn.

De arrenslee zit vol doemscenario’s en dat resulteert in de meest krankzinnige Top2000 ooit, het werkelijke verhaal van de drie koningen, een soort wijnproeverij en allerhande kerstwensen.

De Grote Un, Dos, Stress Kerstspecial is de snelste, goedkoopste en relativerendste weg naar het ultieme kerstgevoel. Enkele reis. Dat wel.

Komt allen tezamen, want…
met kerst mag niemand alleen zijn.

Kijk hier alvast voor een kerstig voorgerecht: https://www.youtube.com/watch?v=CQtWR38JN-o

Wie zijn Un dos Stress?

Thijs van de Meeberg
Thijs (1988) groeide op in Nuenen, studeerde in 2014 af aan de Koningstheateracademie en won in 2015 de jury- en publieksprijs bij het Leids Cabaret Festival.
Hij tourt met zijn derde solovoorstelling ‘Meer dan Mogelijk’ door het land.

Remy Evers
Remy (1992) groeide op in Amby, studeerde in 2017 af aan de Koningstheateracademie (met Thijs en Marco) als Un, Dos, Stress en won in 2019 als solist Cameretten. In 2022 gaat hij in première met zijn debuutvoorstelling ‘Gewoon Remy’. Dat programma is tot eind 2023 in praktisch elk theater te bewonderen.

Marco Lopes
Marco (1985) groeide op in Den Haag en studeerde in 2015 af aan de Koningstheateracademie met zijn voorstelling ‘Saudade’. In 2016 was hij finalist bij het Leids Cabaret Festival. Als acteur duikt hij met regelmaat op in films en series, als cabaretier in het theater met zijn derde voorstelling ‘Paraat’.

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Deel dit evenement met je vrienden
Event Details