Slagroom & Pudding Festival

Vrijdag | 23 augustus 2024 | 18.00 uur | Raphaelpad

Slagroom & Pudding Festival is het muziekfestival waarbij iedereen die wil hun muzikale talenten kan laten zien op het podium.

Na drie succesvolle kleinschalige tuinfestivaledities werd vorig jaar de eerste openbare editie van het festival georganiseerd. Maar liefst 15 verschillende acts met een uiteenlopend scala aan muziekgenres stonden toen op het podium, sommige van hen voor het allereerst. Van klassiek tot metal en van singer-songwriter tot Nederlandstalig, alles kwam voorbij. Het festival verwelkomt op de komende editie graag alle liefhebbers van muziek en lokaal talent.

Het festival biedt een laagdrempelig en uitnodigend podium voor muzikanten uit de regio Weert om hun talenten te laten zien. Of je nu een doorgewinterde artiest bent die graag iets nieuws wilt proberen, of je pas net je eerste stappen zet als muzikant: het Slagroom & Pudding Festival heet iedereen welkom.

Muzikanten en bands kunnen zich tot uiterlijk zondag 28 juli aanmelden om op te treden op het festival. Ook muzikanten die nog geen band hebben, maar wel graag in een band willen spelen, kunnen zich aanmelden om ingedeeld te worden in een band. De organisatie brengt graag muzikanten samen om een nieuwe band te vormen.

Aanmelden kan tot uiterlijk 28 juli via https://linktr.ee/slagroomenpudding

Meer informatie is te vinden op @slagroomenpuddingfestival op instagram

Dit evenement wordt georganiseerd door Slagroom &n Pudding

Deel dit evenement met je vrienden
Event Details
  • Days
    Hours
    Min
    Sec
  • Status