Tegenlicht Meet-up ‘Verbindende vertellers’

donderdag | 4 april 2024 | 19.30u | gratis toegang

VPRO Tegenlicht gaat in de uitzending Verbindende Vertellers op zoek naar de kracht van verhalen. Ontdek hoe verhalen, persoonlijk of eeuwenoud, ons verbinden, betekenis geven en ons belangrijke lessen over het leven kunnen leren.

In deze Meet Up praten we verder over de kunst van het verhalen vertellen. Waarom doen we dat nog zo weinig? En wat maakt een voorgedragen verhaal zo anders dan een voorgelezen verhaal?
Duik met ons mee in de wereld van verhalen en hun vertellers. Laat je verwennen door een goed verhaal, leer hoe je dat doet en stel al je vragen aan een ervaren verhalenverteller en aan een regisseur van verhalenvertellers. Natuurlijk laten we je niet gaan zonder een prachtige verhaalvoorstelling!


Tegenlicht Meet Up Weert
VPRO Tegenlicht onderzoekt op eigenzinnige wijze de (inter)nationale ontwikkelingen die de wereld van morgen vormgeven. De Tegenlicht Meet Up in Weert wordt georganiseerd door Bibliocenter en Theater De Huiskamer. We behandelen actuele onderwerpen die eerder zijn uitgezonden bij VPRO Tegenlicht. Iedere Meet Up zijn er lokale sprekers aanwezig.

Meld je HIER aan (bibliocenter Weert) voor deze Tegenlicht Meet-up

Het theatercafé is vanaf 19.00 uur geopend.

Deel dit evenement met je vrienden
Event Details