Stompin’ Grounds – Live Music

Stevige Live muziek op het buitenpodium van het Raphaelpad van de Stompin’Grounds!

Stompin’ Grounds is een band uit het zuiden van Nederland. Stevige songs waarin de karakteristieke stampende beats en scheurende gitaren van de Blues-Rock worden vermengd met de virtuositeit en dansbaarheid uit de Gypsy-Swing. Dit zorgt ervoor dat de energie van het podium afspat en je onmogelijk stil kan blijven staan als je deze heren ziet optreden. So, put on your dancin’ shoes and shake it!

Stompin’ Grounds is opgericht in September 2016 en binnen 1 jaar hebben deze drie heren een ruime set van dansbare songs opgebouwd die zich op het kruispunt van Bluesrock en Gypsy-Swing bevindt. Ook hebben zij binnen dat jaar ‘De weg naar Misty Fields Festival’ gewonnen en deden ze mee met popwedstrijd “Nu of Nooit. Hier werd hun song “Hunchback Blues” uitgeroepen tot “Song Van De Avond!”

Na hun deelname aan de BRUL-contest kregen zij een plek als buskers op het Southern Bluesnight Festival en mochten zij Bluesrock Festival Tegelen 2018 openen.

Stompin’ Grounds heeft o.a. al de voetjes van de vloer gespeeld op Festivals als Demerdance (BE), Misty Fields, Altersonic, Bluesrock Tegelen, Southern Bluesnight, DVERS en bij verscheidene Poppodia als de Muziekgieterij, Volt, Nieuwe Nor en La Bonbonniere.

Daarnaast hebben de drie heren, begin 2018 hun debuut EP ‘Stompin’ Grounds’ uitgebracht. Deze is tot stand gekomen door een crowdfunding waarbij ze, dankzij de verbluffende hulp van donateurs, ver over het streefbedrag heen gingen. De EP is verkrijgbaar op CD én Vinyl!

In 2019 hebben de drie heren singles “Good Times” en “Dead End” gereleased en het jaar afgesloten met een najaar tour door China! Nu is Stompin’ Grounds weer thuis en klaar om hun nieuwe muziek te laten horen!

“ Zonder al teveel theatrale capriolen krijgt Stompin’ Grounds de zaal aan het dansen.” – Zef magazine

“Voor de hokjesmensen onder ons klinkt Stompin’ Grounds als Pokey LaFarge meets Triggerfinger. Vlinderstrik, klassiek schoeisel, bijpassende bretels aangevuld met een jaren vijftig TV klopt ook het plaatje.” -3voor12/Limburg

Stompin’ Grounds bestaat uit:
Daan van de Ven (Drums, backing Vocals)
Florian Verhagen (Gitaar, Backing Vocals)
Jesse Deledda (Bass, Lead Vocal).

Kijk voor meer info op : https://www.stompingroundsofficial.com/?fbclid=IwAR3oYFdOR8aeAqEounSCm2vHdADfIV2PC8mI7joDykKByZRDgYg6X17YPRc

Belangrijke informatie:
– Het cafe en terras is geopend vanaf 13.00 uur.
– Vanaf 15.00 uur zal de band gaan spelen
– Regent het? Dan gaat het binnen door. Helaas is er dan maar plek voor 30 personen.
– Eigen consumpties zijn niet toegestaan
– Op het terras en binnen gelden Coronamaatregelen

  Uw naam

  Uw emailadres

  Uw telefoonnummer

  Met hoeveel personen wilt u komen?

  Komt u met 1 of meerdere huishoudens?

  Deel dit evenement met je vrienden
  Event Details