Nigel Otermans Illusionist – Cultureel Lint

Nigel staat 3 x in de theaterzaal van De Huiskamer met een daverende show.
Wilt u hierbij zijn? Reserveer tickets via deze link http://cultureellint.nl/sessions/nigel-otermans/

Eerste show:  13:15 – 13:45 uur

Tweede show : 14:15 – 14:45 uur

Derde show: 15:30 – 16:00 uur

Recentelijk heeft hij samen met zijn team zijn nieuwste trucs op Npo1 mogen laten zien. Nu staat hij bij ons met zijn nieuwste magische verrassingen.

“De liefde voor goochelen begon voor mij op 11-jarige leeftijd. Toen een vriend een truc liet zien, was ik helemaal verkocht. Sinds dat moment ben ik dagelijks bezig met het verzinnen en repeteren van trucs en acts samen met mijn team.”

Nigel Otermans heeft meerdere prijzen gewonnen, waaronder Nederlands Jeugdkampioen Toneelgoochelen (2019) en Finalist bij ‘Kunstbende Theater’ en ‘Circus Got Talent’. Ook treedt hij wekelijks op bij gala’s van bedrijven en heeft hij in de meerdere bioscoopfilms gespeeld zoals ‘Circus Noël’. Je kan hem waarschijnlijk kennen van de ‘Medammecour on tour’ waarmee hij in alle Limburgse theaters heeft gestaan.

‘De connectie met het publiek vind ik heel belangrijk. Daar gaat het uiteindelijk om! De mensen meenemen in mijn magische wereld omringd met het showelement. Samen met Miss Beauty Finaliste Kayleigh Gielissen en illusion-assistant Joeri Jacobs kan ik niet wachten om mijn nieuwste creaties te vertonen!

Deel dit evenement met je vrienden
Event Details