Moord in de Huiskamer

vrijdagavond | 20 september 2024 | theatercafe | 20.00u | € 22,50

Schuilt er een rechercheur in je? Ben je goed met puzzels en codes? Kun je logisch nadenken? Dan zou je weleens de moord op kunnen lossen. Een inmiddels beproefd en succesvol concept: probeer er met een team van minimaal vier en maximaal zes personen achter te komen wie de dader is. Een soort Cluedo en Escaperoom in één. Het spel is avondvullend, je zit aan tafel en minstens één teamlid moet in het bezit zijn van een smartphone. Durf jij het aan?

No Happily Ever After

Wij hebben jullie allemaal in Kasteel Creatoria uitgenodigd om een moordzaak op te lossen. 11 februari had een rustige dag moeten worden in Kasteel Creatoria, maar dit veranderde toen ze een aanvraag kregen voor een “last-minute” trouwerij. Het gelukkige bruidspaar Tom Janssen en Emily de Groot wilde zo snel mogelijk in het huwelijksbootje stappen. Nadat de ceremonie was afgerond, was het gelukkige bruidspaar getrouwd. Al bleek dit maar van korte duur; de bruidegom is dood gevonden in de bibliotheekzaal. De politie heeft vier verdachten op het oog. Aan jullie de taak de verdachten te ondervragen en erachter te komen wie Tom Janssen vermoord heeft.
Een nieuw uniek concept: probeer er met in teams van minimaal 4 en maximaal zes personen achter te komen wie de dader is.  Zorg ervoor dat je de juiste vagen stelt aan de verdachten! Een soort Cluedo en Escaperoom in één. Het spel is avondvullend en minstens één teamlid moet in het bezit zijn van een smartphone.

Durf jij het aan?

Het theatercafé is vanaf 19.00 uur geopend.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Moord in de Huiskamer
Schuilt er een rechercheur in je? Ben je goed met puzzels en codes? Kun je logisch nadenken? Dan zou je weleens de moord op kunnen lossen. 20 september 2024 / 20.00uur
22,50
66 beschikbaar
Deel dit evenement met je vrienden
Event Details