GEANNULEERD —– Luc de Graaf en The Feliciano’s

Geannuleerd
Humor, muziek & verhalen tussen de soep en de aardappelen.

Humor en muziek. Dat zijn de ingrediënten in de voorstelling van Luc de Graaf en The Feliciano’s.
Luc probeert als cabaretier, tekenaar en schrijver zijn twee jonge kinderen op te voeden, zijn vriendin tevreden te houden en de hond uit te laten. En dat allemaal tussen de soep en de aardappelen door. Dat levert een licht chaotisch leven op waar hij graag en smakelijk over vertelt. En dat doet hij met The Feliciano’s, de vriendenband waarin hij zingt en mondharmonica speelt.

’Ondertussen’ is een voorstelling waarbij je kunt genieten van opgewekte humor en fijne muziek die verrijkt is met sfeerrijke
soundscapes en prachtige korte verhalen uit Luc’s twee tot nu toe gepubliceerde boeken ‘Ondertussen’ en ‘Lui maar Voldaan’.

The Feliciano’s zijn Philip Sijmens op mandoline en gitaar, Kees IJzermans op contrabas, gitaar en percussie en Pieter Verhappen op banjo, dobro en slide.

‘Ondertussen’ is een fijne, afwisselende en opgewekte voorstelling van een rasverteller en vier onbevangen ervaren muzikanten.

Een gratis voorstelling aangeboden door Luc de graaf en de Feliciano’s en De Huiskamer.
>> Reserveer gratis hieronder uw ticket.

Het theater is vanaf 14.00 uur geopend.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Deel dit evenement met je vrienden
Event Details