Sander Voets – Live Music

In de mooie binnentuin van Het St. Raphaelpad presenteert De Huiskamer live muziek van singer en songwriter Sander Voets . Kom kijken, luisteren onder het genot van een lekker drankje op het zonnige terras van De Huiskamer.

Deze sing en songwriter met een alternatief randje, is geen dertien in een dozijn. Covers ( oa Saybia, starsailor,Tim christensen) maar ook eigen werk van zijn band GoodSouls.

Belangrijke informatie:
– Het terras is geopend vanaf 13.00 uur.
– Vanaf 15.00 uur zal de band gaan spelen
– Regent het? Dan gaat het binnen door. Helaas is er dan maar plek voor 30 personen.
– Eigen consumpties zijn niet toegestaan
– Op het terras en binnen gelden Coronamaatregelen (zie hieronder)

Per 10 augustus is het in de horeca verplicht bezoekers te vragen zich te registreren ten behoeve van bron- en contactonderzoek door de GGD bij een besmetting.

De horeca gaat voor binnen én buiten, ongeacht de omvang van de horecagelegenheid, werken op basis van reservering (vooraf of aan de deur), een gezondheidscheck zonder registratie van antwoorden en het toekennen van een vaste zitplaats (placering) aan een tafel of aan de bar.

Vraag of de gast bij een positief antwoord op een van de vragen van de gezondheidscheck naar huis te gaan.

Horecaondernemers zijn verplicht de gast te vragen om de naam en contactgegevens van gasten te noteren voor een eventueel bron- en contactonderzoek.

Gasten registreren zich op vrijwillige basis.

Gegevens mogen uitsluitend worden gebruikt voor bron- en contactonderzoek.

Als gasten geen contactgegevens willen achterlaten, dan mogen zij niet worden geweigerd.

Als de gegevens met toestemming van de gast worden genoteerd, zullen die voorlopig 14 dagen moeten worden bewaard voor het bron- en contactonderzoek.

Deel dit evenement met je vrienden
Event Details