Kirsten van Teijn – (s)experiment

zaterdag | 19 maart 2022 | 20.30u | 18,50 euro

Bekijk hier Officiële Trailer >> (S)EXPERIMENT << van Kirsten van Teijn.

In (S)EXPERIMENT onderzoekt Kirsten vormen van liefde in de 21e eeuw.

We worden aan alle kanten beperkt. Niet alleen door nieuwe maatregelen, maar ook door oude denkpatronen. Beperkingen bieden ook nieuwe ruimte, is dit niet juist de tijd om de wereld te herdefiniëren? Kirsten begint bij de liefde.

Vol optimisme en zelfspot neemt ze je mee in haar leven met haar vriend én haar vriendin. Want waarom zou je moeten kiezen voor één liefde of één sekse? In een tijd waarin er meer is tussen hetero en homo en we uit onze hokjes barsten. Nou ja, misschien omdat je nu twee keer zoveel hebt om je aan te ergeren. Of omdat een seksrooster net zo opwindend is als een schoonmaakrooster.

Een kleurrijke en muzikale cabaretvoorstelling over gender, seksualiteit en identiteit.

Teaser (S)EXPERIMENT Kirsten van Teijn – YouTube

★★★★ TROUW
“Kirsten heeft lef, is ongegeneerd en dat gecombineerd met haar onweerstaanbare komische talent.”

★★★★THEATERKRANT
“Godallemachtig, wat pakt ze je, begeleid door haar lekker vuig spelende gitarist Leon Sibum, bij de strot. En ze laat niet meer los.”

★★★ VOLKSKRANT
“Ze heeft een monumentale zangstem en ongekende flair.”

★★★★ CABARET.NL
“Van Teijn bewijst met haar tweede voorstelling ‘ZALF’ dat ze een blijvertje is in het cabaretlandschap. Met haar schaamteloosheid, onbetaalbare expressiviteit en prachtige liedjes pakt ze je volledig in.”

★★★ NRC
“Cabaretesk, intiem, ze heeft het allemaal in huis. Een stormkracht die aan de Duitse punkzangeres Nina Hagen doet denken – grotesk, grommend, gillend en gesticulerend. Ze heeft daarmee de lachers ruimschoots op haar hand.”

Het theatercafe is geopend vanaf 19.00 uur voor de borrel!

(Voorstelling is verplaatst van 27 november 2021 naar 19 maart 2022)

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Deel dit evenement met je vrienden
Event Details