Jochen Otten – Opgekropt Staat Netjes

  • Geen ruimte innemen. Check.

  • Over je heen laten lopen. Check.

  • Eigen mening inslikken. Check.

So, what’s next?

Datum: 14 oktober 2021 | Tijd: 20:30 uur

In Opgekropt staat netjes zien we Jochen worstelen met een optelsom van ongemakkelijke situaties en gênante momenten. In zijn poging om niet langer de goede vrede te bewaren, wringt hij zich in lachwekkende bochten. Want wat doe je als je beste vriend onaangekondigd zijn hond meeneemt als hij komt logeren? Wat als iemand voordringt? Of te dichtbij staat?

Een voorstelling over het ontdekken van de ruimte die je niet eerder durfde in te nemen. Een kwetsbaar relaas met ongekend veel grappen. Het is tijd om niets meer op te kroppen. Tijd om er tegenin te gaan. Met gestrekt been.

Over Jochen Otten

De Comedian
Sinds 2010 is Jochen (Tilburg, 1973) vaste bespeler van Toomler, het stand-up podium onder het Hilton in Amsterdam waar de top van de Nederlandse stand-up zich verenigt. Daar zal hij in de aanloop naar zijn avondvullend programma wekelijks te zien zijn. Jochen tourt ook mee in de Comedytrain die door het hele land reist naar poppodia en theaters. Voor de BarryPafShow op 100% NL blikt hij als columnist maandelijks terug op de actualiteiten.
Jochen schreef drie seizoenen lang voor Dit Was Het Nieuws.
Was drie jaar lang columnist bij het radio 2 programma Spijkers met Koppen en zat in het cabaretpanel van Vrijdag Middag Live (radio 1).

De Acteur
Zijn televisie-debuut maakt hij in 2013 met het sketch-programma ‘Sluipschutters’.
Jochen is ‘Meester Hank’ in de films: ‘Mees Kees langs de lijn’ en ’Mees Kees in de wolken’ en ook in de de twee seizoenen van ‘Mees Kees, de serie’ en in ‘Mees Kees de Kwis’.

Jochen is ook te zien in de films:
Jackie en Oopjen’, ‘Hoe het zo kwam dat de ramenlapper hoogtevrees kreeg’, ‘Pak van mijn hart’, ‘Bella donna’s’, ‘Het onopmerkelijke leven van Hans Boorman’ en ‘Expeditie’.
Verder dook hij als acteur op in ‘De IJzeren eeuw’, ‘Klokhuis’, ‘Papadagen’ ,’Feniks’, en ‘Studio Snugger’.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Deel dit evenement met je vrienden
Event Details