Geannuleerd – Jasper van Kuijk Try-out

IVM met de aangescherpte maatregelen omtrent Corona is dit evenement helaas geannuleerd.

Jasper van Kuijk is cabaretier en columnist. In de Volkskrant schrijft hij de columns ‘Bonusland’ over het (tijdelijke) verblijf verblijf met zijn gezin in Zweden en ‘Hoe moeilijk kan het zijn?’, waarin hij denkfouten in hedendaags ontwerpen fileert. Vanaf november 2020 speelt hij zijn vijfde avondvullende voorstelling ‘Tot Hier En Niet Verder.

Jasper is regelmatig te horen als Spuit 11 bij het Radio 1-programma Spraakmakers en was eerder ook columnist voor Radio EenVandaag, De Ingenieur en NRC. Ook schreef hij mee aan het satirische tv-programma Koefnoen.

Jasper won zowel de jury- als de publieksprijs tijdens Cameretten 2010 en ontving in 2014 het Stijgend Applaus Stipendium. Eerder maakte hij deel uit van de 11-mans cabaretformatie Delfts Blok, waarmee hij in 2001 het Groninger Studentencabaretfestival won.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Deel dit evenement met je vrienden
Event Details