(her)Opening met jasper van Kuijk – Tot hier en niet verder

Om feestelijk te kunnen beginnen bieden wij gratis een cabaretavond aan met niemand minder dan Jasper van Kuijk.

Jasper van Kuijk heeft een jaar op het Zweedse platteland doorgebracht. Maar om nou te zeggen dat dat hem milder heeft gemaakt, nee. Als alles schreeuwt om verandering, is redelijkheid dan nog wel het juiste antwoord? Jasper vraagt het zichzelf hardop af in Tot hier en niet verder. In deze nieuwe voorstelling fileert hij weer met vrolijk cynisme zijn en onze ‘beschaving’. En net zoals in zijn columns in de Volkskrant gaat dat met de voor Jasper zo kenmerkende mix van inhoud en humor.
Lachen met het mes op tafel.

Jasper van Kuijk is cabaretier en columnist. In de Volkskrant schrijft hij de column ‘Hoe moeilijk kan het zijn?’, waarin hij denkfouten in hedendaags ontwerpen fileert en eerder ook een serie over het (tijdelijke) verblijf verblijf met zijn gezin in Zweden. Op basis hiervan verscheen in juni 2021 bij Querido het boek Bonusland. Momenteel staat hij in de theaters met zijn vijfde avondvullende voorstelling ‘Tot Hier En Niet Verder.

Jasper is regelmatig te horen als Spuit 11 bij het Radio 1-programma Spraakmakers en was eerder columnist voor Radio EenVandaag, De Ingenieur en NRC. Ook schreef hij mee aan het satirische tv-programma Koefnoen.

Jasper won zowel de jury- als de publieksprijs tijdens Cameretten 2010 en ontving in 2014 het Stijgend Applaus Stipendium. Eerder maakte hij deel uit van de 11-mans cabaretformatie Delfts Blok, waarmee hij in 2001 het Groninger Studentencabaretfestival won.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Deel dit evenement met je vrienden
Event Details