De Huiskamer Jamsessies

Muzikanten en muziekliefhebbers opgelet: Theater de Huiskamer verandert donderdagavond 25 november weer in een muzikale broedplaats tijdens de eerste jamsessie na de corona-pandemie. Een feestje van creativiteit en spontaniteit, georganiseerd door Lennard Gilissen.

Voor velen zijn de jamsessies al bekend: in 2019 en 2020 vonden deze al maandelijks in De Huiskamer plaats. Voor muzikanten uit de regio Weert bieden de jamsessies een uitgelezen kans om lekker samen te spelen en muzikale grenzen te verleggen. Alle creatieve remmen mogen los op deze avond die ruimte biedt voor jong en oud en voor alle muziekstijlen. Bij iedere sessie zijn tenminste een drummer, toetsenist/gitarist en bassist aanwezig zodat er altijd muziek gemaakt kan worden. Als muziekliefhebber hoef je maar één ding te doen: luisteren en genieten van al dat improvisatietalent. Vanaf 20.00 uur is de deur open. Deelname en toegang zijn gratis. Hoe makkelijk wil je het hebben?

Organisator Lennard Gilissen: “Een jamsessie is een unieke ervaring voor muzikant en luisteraar. Zonder vooraf te oefenen komen muzikanten bij elkaar en spreken ter plaatse af wat ze gaan spelen. Dat leidt tot  een gezonde spanning  op het podium en verrassende muzikale wendingen.  Creativiteit maar ook elkaar de ruimte geven en uitdagen om het beste uit iedere muzikant te halen zijn een paar kenmerken van jamsessies. We nodigen iedereen uit om mee te doen of te komen luisteren!”

 

Deel dit evenement met je vrienden
Event Details