De Gelachkamer (UITVERKOCHT)

UITVERKOCHT
donderdag | 16 mei 2024 | 20.00 uur | € 12,50

Nieuw initiatief, om te lachen!

Op donderdag 16 mei zal de eerste editie van de ´De Gelachkamer´ plaatsvinden in Theater de Huiskamer in Weert. Deze stand-up comedyclub zal een podium bieden aan opkomende stand-up talenten die graag hun materiaal willen testen voor het publiek. De avond zal begeleidt worden door een MC en er is een afsluitende act, dit keer niemand minder dan Ruud Smulders!

De Gelachkamer is een nieuw initiatief van de gebroeders Nordhausen. Heel hun leven hebben ze al interesse in cabaret en stand-up comedy. Nadat ze initiatieven bezochten in andere steden, rees het idee om ook zo’n avond te creëren in Weert.  De samenwerking met Theater de Huiskamer was snel gevonden, vanwege de knusse huiselijke sfeer van het cafégedeelte en hun enthousiasme voor cultuur. De avond heeft twee belangrijke uitgangspunten. Ten eerste willen we graag meer stand-up comedy aanbieden aan het Weerter publiek, dit in een laagdrempelige setting. Daarnaast willen we (beginnende) artiesten een kans gegeven om materiaal uit te testen en speelervaring op te doen. Hierbij hopen we ook lokale en regionale talenten aan te spreken. We hebben bijvoorbeeld met onze ‘vastelaovundj’ een hele groep mensen die ook bezig is met een vorm van humor, theater en stand-up.

De opzet van de avond is dat 4 talenten een spot krijgen van ongeveer 8 minuten en dat het geheel aan elkaar geregen wordt door een MC. Ook zal er telkens een afsluitende act zijn, welke al wat meer meters op de teller heeft staan. Om af te trappen hebben we Ruud Smulders weten te strikken. Momenteel speelt hij zijn show ‘Rudiversum’ waarvoor hij lovende recensies ontvangt.

Al met al belooft het een heerlijke avond te worden met diverse artiesten. Dus scoor snel een kaartje, leun achterover en laat je verrassen!

Wil je op de hoogte blijven van dit initiatief, check dan:
www.facebook.com/degelachkamerweert
www.instagram.com/gelachkamer.weert

Het theatercafé is vanaf 19.00 uur geopend.

Tickets kunt je bestellen via deze LINK

Deel dit evenement met je vrienden
Event Details