De Boventoon 1,5metersessies – Cultureel Lint

De Boventoon (De 1,5 meter sessies)

De Boventoon is een live en ‘muzikale’ talkshow. Bekende (lokale) hoofdgasten komen aan het woord en bespreken aan de hand van zelfgekozen liedjes (Live) hun leven. In deze weer tastbare show is de hoofdgast Senna Sage.

SENNA SAGE schrijft vooral over persoonlijke en vaak herkenbare situaties. De Limburgse uit Weert waardeert de kleine dingen en weet dit mooi te vertalen naar haar muziek. Waar je in het genre van pop/rock een stoere meid met grote mond verwacht, weet de zangeres hier een geheel eigen invulling aan te geven met een nobele, zachte uitstraling en lief karakter. Vergis je niet, want achter de blonde krullen schuilt een sterke stem waar zij flink mee kan uithalen.

Na de online anderhalvemetersessies die de afgelopen maanden via facebook te zien waren komt ‘De Boventoon’ weer (bijna) als vanouds terug in De Huiskamer.

Onder leiding van presentatoren Harrold Verheijen en Wim Stienen kunt u tijdens het Cultureel Lint alvast een voorproefje krijgen.

Vanaf 17.00 uur in het café van De Huiskamer.

U kunt uw zitplek reserveren via info@theaterdehuiskamer.nl. Er zijn 30 plekken beschikbaar. Ter plaatse kunt u ook een plek reserveren maar let op! Vol is vol.

Deel dit evenement met je vrienden
Event Details