Good Bye Lenin! – Buitenbios

Tickets zijn aan de deur verkrijgbaar!

Good byeLenin! is een film die afwisselend weemoedig, grappig en dramatisch is, met een sympathieke, naturel acterende cast.

De Berlijnse Muur is gevallen. De moeder (Saß) van Alex (Brühl) weet het niet, want ze heeft maanden in coma gelegen. Nu ze bij kennis is, moet Alex voorkomen dat zij zich opwindt. Ze moet er dus vooral niet achterkomen dat de DDR niet meer bestaat. Dus gaan Alex en z’n vrienden op zoek naar de Oost-Duitse tafelzuurklassieker Spreewälder Gurken en moeten ze voorkomen dat moeder het journaal bekijkt. De oplossingen zijn creatief. Het idee van Good Bye Lenin! – de derde speelfilm van regisseur Becker – kwam als geroepen in een land dat kriebelde van de ‘Ostalgie’.

In de mooie binnentuin van Het St. Raphaelpad presenteert De Huiskamer een buitenbios met fijne klassiekers. Zak onderuit en geniet van de zwoele zomeravond en de sterrenhemel. Met bijvoorbeeld een fris wijntje, speciaalbiertjes en een borrelplankje.

Belangrijke informatie:
– Een kaartje voor de buitenbios kost €10,- (ticket, chips en pinda’s)
– De film begint  om 21 uur
– 1 uur van tevoren is de bar geopend
– Er zit een pauze van een kwartier in de film
– Regent het? Dan gaat het helaas niet door.
– Eigen consumpties zijn niet toegestaan
– Snel koud? Neem dan een dekentje voor jezelf mee
– In de Buitenbios gelden Coronamaatregelen (zie hieronder)

Per 10 augustus is het in de horeca verplicht bezoekers te vragen zich te registreren ten behoeve van bron- en contactonderzoek door de GGD bij een besmetting.

De horeca gaat voor binnen én buiten, ongeacht de omvang van de horecagelegenheid, werken op basis van reservering (vooraf of aan de deur), een gezondheidscheck zonder registratie van antwoorden en het toekennen van een vaste zitplaats (placering) aan een tafel of aan de bar.

Vraag of de gast bij een positief antwoord op een van de vragen van de gezondheidscheck naar huis te gaan.

Horecaondernemers zijn verplicht de gast te vragen om de naam en contactgegevens van gasten te noteren voor een eventueel bron- en contactonderzoek.

Gasten registreren zich op vrijwillige basis.

Gegevens mogen uitsluitend worden gebruikt voor bron- en contactonderzoek.

Als gasten geen contactgegevens willen achterlaten, dan mogen zij niet worden geweigerd.

Als de gegevens met toestemming van de gast worden genoteerd, zullen die voorlopig 14 dagen moeten worden bewaard voor het bron- en contactonderzoek.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Goodbye lenin
10,00
33 beschikbaar
Deel dit evenement met je vrienden
Event Details