Anne Neuteboom – En dan nu Anne Neuteboom (geannuleerd)

GEANNULEERD
zaterdag | 18 mei 2024 | 20.00 uur | theaterzaal | € 16,50


De unieke Anne Neuteboom werkt aan nieuw materiaal. Ze wil iets spannends. Iets anders. Misschien… iets gevaarlijks? Iets waarvan je brein uit elkaar klapt*. Een avond Anne Neut voert je langs bizarre gedachtenkronkels en geestige woede. Ze worstelt zich, nog altijd gefrustreerd, en op onvoorspelbare wijze het leven door. Ga mee op zoek. Deze keer is ze niet bang om te schieten**.

*figuurlijk edoch bezoek op eigen risico
**letterlijk edoch EU gecertificeerd speelgoed

De frisse en brutale cabaretier maakte al drie succesvolle programma’s, werd genomineerd voor Neerlands Hoop en ontving lovende recensies. Over haar vorige voorstelling Effe niet met je mening schreef Trouw (★★★★): “Ontwapenende Anne Neuteboom toont de dubbelheid die in ons allemaal schuilt.”


Regie: Hanneke Braam
www.anneneut.nl

In de pers

“Frisse wind in het cabaretlandschap” – Nominatie Neerlands Hoop

 

“De Utrechtse cabaretière wist al meermaals te ontwapenen met haar uitstraling van het meisje met de grote mond en het kleine hartje.” – Trouw ★★★★ 

 

“Ze is fel en ze is zacht, ze is onbeschaamd en ze is bescheiden, kortom een complexe persoonlijkheid met een zuiver taalgevoel.” – Theaterkrant

 

“Anne Neuteboom straalt de ontwapenende dubbelheid van de mens uit. En is nog heel geestig ook.” – Theaterkrant (keuze van de criticus)

 

““Ze pakt je in” – Dagblad van het Noorden ★★★★ 

 

“Gelaagde theaterpersoonlijkheid” – De Groene Amsterdammer

 

Het theatercafe is vanaf 19.00 uur geopend.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Deel dit evenement met je vrienden
Event Details