Events

25 juni 2023
Verschillende semi- en professionele muzikanten gaan nieuwe samenwerkingen aan. In wisselende bandsamenstellingen musiceren jong en oud verschillende muziekstijlen, zoals pop, soul, blues, funk en reggae.
10 juni 2023
Nachsjiech is een nachtclub waar diverse artiesten en acts voorbijkomen in een bijzondere setting. De eigenaar van nachtclub 'Nachsjiech' zal zorgen voor een unieke belevenis voor publiek en artiesten.
11 juni 2023
Op deze zondagmiddag krijgt u niet 1 niet 2 maar 3 bands voorgeschoteld.
18 juni 2023
Voor alle vaders en andere mannen (en vrouwen en kinderen) een echt ROCK ON evenement.
2 juli 2023
Deze Limburgse muzikanten spelen covers en maar ook eigen werk. De songs hebben veelal een roots, blues en jazzsound
28 augustus 2023
Een cabaretvoorstelling waarin Gijs (Gijs Wullems) en Marina (Marina van den Bercken)wachten op Marie. Terwijl ze wachten gebeurt er vanalles, wat zorgt voor humoristische, gekke en absurde momenten.
15 juni 2023
In deze unieke voorstelling, neemt voorman (en verhalenverteller pur sang) Alexander Broussard u mee in een reis door de prachtige muziek, de soms woelige levens, de indrukwekkende carrières en het imposante oeuvre van ‘s werelds grootste muzieklegendes. Met in deze serie Elvis Presley. 
4 november 2023
Een avond met volwaardig theater, heerlijk eten en lekkere drankjes. Dit duo won ooit het Leids Cabaret Festival. Zij durven het te zeggen, alles mag op tafel komen maar dan ook alles…..