Events

7 juni 2024
Je wordt met je team getest op kennis van de popgeschiedenis. Maar ook moet je intro’s herkennen, platenhoezen zonder titel, jeugdfoto’s van sterren en videoclips zonder geluid raden.
25 april 2024
Voor muzikanten uit de regio Weert bieden de jamsessies een uitgelezen kans om lekker samen te spelen en muzikale grenzen te verleggen. Alle creatieve remmen mogen los op deze avond die ruimte biedt voor jong en oud en voor alle muziekstijlen.
26 mei 2024
Jong en oud spelen samen in speciaal voor deze gelegenheid gevormde groepjes. Het beloofd een afwisselend muzikaal programma te worden met vooral veel bekende pop songs.
23 mei 2024
Tekstverslaafd is een open podium voor iedereen die zich, in welke vorm dan ook, met taal bezighoudt. Iedereen krijgt een podium, een plek om je talent te delen met de buitenwereld.
16 mei 2024
Deze stand-up comedyclub zal een podium bieden aan opkomende stand-up talenten die graag hun materiaal willen testen voor het publiek. Om af te trappen hebben we Ruud Smulders weten te strikken.
26 april 2024
UITVERKOCHT. INSCHRIJVEN NIET MEER MOGELIJK
27 april 2024
Vanaf 13.00 staan de HUISKAMER JAMSESSIES met mooi weer op het buitenpodium op het Raphaelpad. Neem je instrument mee en doe mee.
19 april 2024
Beleef op 19 april een avond vol spannende, leuke en gekmakende puzzels, opdrachten en raadsels. Samen met je team gezellig in je favoriete café in dit geval dus Theater de Huiskamer!
18 mei 2024
Anne Neuteboom maakt onaangepast cabaret, ontwapenend en brutaal. Je wil het en je weet het.