Evenementen

25 november 2021
Geannuleerd i.v.m. nieuwe coronamaatregelen.
27 november 2021
Geannuleerd en verplaats naar Maart 2022.
28 november 2021
De laatste editie van ‘Vinyl-Luister-Spot’ in Theater de Huiskamer waarin muziekliefhebbers voor de laatste keer aan het woord zijn over hun favoriete vinyl single of LP.
3 december 2021
Geannuleerd i.v.m. nieuwe coronamaatregelen.
19 december 2021
’Ondertussen’ is een voorstelling waarbij je kunt genieten van opgewekte humor en fijne muziek die verrijkt is met sfeerrijke soundscapes en prachtige korte verhalen uit Luc’s twee tot nu toe gepubliceerde boeken ‘Ondertussen’ en ‘Lui maar Voldaan’. Deze voorstelling wordt u gratis aangeboden door Luc de graaf en de Felicianos en De Huiskamer.
22 januari 2022
Sabrina Starke is een Rotterdamse singer-songwriter. Geïnspireerd door Billie Holiday, Etta James, James Brown, Ruthie Foster, Randy Crawford en Tracy Chapman maakt ze liedjes met invloeden uit de soul, jazz en hiphop.
5 februari 2022
Als alles schreeuwt om verandering, is redelijkheid dan nog wel het juiste antwoord? Jasper vraagt het zichzelf hardop af in Tot hier en niet verder. In deze nieuwe voorstelling fileert hij weer met vrolijk cynisme zijn en onze ‘beschaving’. En net zoals in zijn columns in de Volk
12 februari 2022
Muzikaal vuurwerk met topmuzikanten van o.a. Candy Dulfer, Gare Du Nord, New Cool Collective en Anouk!
19 maart 2022
We worden aan alle kanten beperkt. Niet alleen door nieuwe maatregelen, maar ook door oude denkpatronen. Beperkingen bieden ook nieuwe ruimte, is dit niet juist de tijd om de wereld te herdefiniëren? Kirsten begint bij de liefde.